četvrtak, 13. listopada 2016.

5 TRENDI kaputa koje ćete poželeti odmah da imate



I vreme je da nabavite kaput koji će biti zvezda vašeg stajlinga!



Jesen je stigla, sa sa njom i kiša, oblaci i dosadno vreme. Jasno je da je želja za ekperimentisanjem i šarenom garderobom otišla sa poslednjim danom lepog vremena, ali to i ne mora da znači da najbitniji komad u hladnim danima, kaput, mora da bude bezličan.

Ovi kaputi, ne samo da će vas zaštititi od hladnoće, već će biti i stejtment komad ove jeseni i vašeg garderobera.

Vojnički kaput
Vojnički kaput je već nekoliko sezona prisutan, ali se čini da je ove sezone na vrhuncu. Bez obzira da li je dugačak ili kratak, sa manžetnama zlatne boje ili klasične maslinaste boje, dodaće vašem stajlingu snažnu ženstvenu notu.



Cvetni print
Mnogi zaborave na boje kada dođe zima, pa sve što možemo da vidmo na ulici su crna, siva i braon. Ove sezone budite malo hrabriji i odvažniji i svoj ormar obogatite cvetnim kaputom.



Bomber jakna
Ako ste više sportski tip i ne verujete da će vas kaput sačuvati od hladnoće, ponesite bomber jaknu. Nemojte se zaustavljati na klasičnoj maslinastoj, već birajte one sa printom, jarkih boja i sa detaljima krzna.



Somot
Somot je ove sezone doživeo veliki povratak na modnu scenu. Kaputi i jakne od somota nose u sebi neku uzvišenu notu, pa budite slobodni i trendi i svojoj kombinaciji dodajte zaokret.



Bež boja
Bez obzira na kroj, sa detaljima ili bez, morate posedovati kaput u popularnoj "kamel" boji koji odiše elegancijom i toplinom.



Priredila: Milana Bulatović

Nema komentara:

Objavi komentar