petak, 9. rujna 2016.

EROTASKA ISPOVIJEST: SEKS SA SINOM



Dosta je vise bilo, svaki dan gledam mog Nikolu kako posle napornog vezbanja onako znojav i misicav odlazi na tusiranje.  Zelim da me jebe sin. Zelim da znam kako sin kara mamu!!!

Rano sam se udala imam 38  godina a on 19. Da moj sin je pravi andjeo prelep je i jako ko lud. Par puta sam videla kako ga jure devojke i startuju kad god idemo negde zajedno.

Nikola je prelep momak dobre granje i redovno trenira. veoma vodi racuna o svom izgledu bas kao i ja njegova mama. Imam odlican posao super izgledam, na mom poslu svi pucaju i lude za mojom guzom i perfektno uteguntim atletskim telom koje nikom ne dam jer volim malde momke. Udala sam se veoma rano za coveka koji je bio stariji od mene. Nikolin tata nas je ostavio zbog neke druge klinke koju ne moze ni da jebe jer vec ima 55godina i verovatno mora da popije kilo vijagre ili cijalisa kako bi mu se diko kurac jer mu se nije ni sa 30 dizao kako treba.

Sada sam odrasla sada znam da je maldo najbolje za mene. Smorili su me matorci i zelim da me pojebe neko ko je bas kao moj Nikola!

Sine da li zelis da jebes svoju mamu?

Daj bre kevo dal si normalna?

Ma daj bre svi tvoji drugari balave na mene a ti kao nikada nisi pomislio da pojebes svoju mamicu?

Pusti me kevo da se istusiram…

Usao je u kupatilo ali ovog puta nije zakljucao vrata kao svaki put kad ode u toalet. Znala sam da nesto zeli a picka je vec pocela da mi vlazi od zelej za jebanjem od zelje za mladim kurcem.

Imala sam dobu ideju. Skinula sam se i lagano usla u kupatilo. On se tusirao od vode nije cuo da sam tu.  Crvene tange sam skinula i stavila na ves masinu. Bradavice na grudima su htele da explodiraju. Gledala sam njegovo telo od pozadi i zamisljala kao me jebe i kako klecim u kabini i pusim njegov mladi i lepi kurac.

Zelela sam da udjem untra ali nisam imala hrabrosti. Uzela sam svoje stvari i izasla napolje. Drugi put cu se kresnuti sa svojim sinom 100%.

1 komentar: