petak, 9. rujna 2016.

EROTSKA ISPOVIJEST:Kako dobro jebe kao u porniću trpa kurac svude




Pozvala sam dečka kojim sam se neko vreme viđala. Bili smo kod mene kuci sami. Ljubili smo se i dirali po intimnim delovima tela, on je meni lagano mazio vec vrelu picku a ja njemu nadrkavala kurac. Dirao me svuda i legao na kauć. Popela sam se na njega i počeo je da mi skida majcu ispod koje nisam imala ništa. Milovao mi je velike grudi i ja sam skinula njegovu majcu. Skinuli smo jedan drugome sve i rekao je da mu pušim kurac, poslušala sam ga is stavila njegov kurac u usta i polako ga sisala veliku kurcinu.

Pušenje kurca i sisanje kite
On je lagano i tiho stenjao dok mi je milovao glavu. Sisala sam mu kitu sve jače i jače a on je počeo da mi jebe usta. Sisala sam ga jače a on zabiao sve žešče, borila sam se za dah. Podignuo me opet na sebe i okrenuo nas tako da on bude na meni. Polako mi je gurnuo kurac u pičku i polako me jebao dok sam ja polak stenjala i lizala mu vrat. Jebao me sve jače i jače a ja sam uživala i podizala svoje bokove i sama se nabijala na njegov kurac. Oboje smo glasno stenjali i 100% su nas ćuli susedi. Počeo je da svršava u mene i osećaj je bio tako dobar, počela sam da svršavam kao nikad. Kasnije se obukao i otišao jer je bilo kasno.

Jak sex pravi orgazam
Otišla sam se otuširati i nedugo zatim osećala sam muške ruke na sebi kako me diraju. Stavio mi je povez na oči i odveo me u stan preko puta. Kad mi je msknuo povez videla sam svog suseda koji je imao otprilike 23 god. Bilo me sram onako gola a on me gledao i počeo mi maziti pičku. Iskreno nije mi smetalo jer je to radio jako dobro. Počeo me ljubiti i šapnuo mi u uho

“Sad ćeš videti šta je pravi seks” a ja

“Hajde pokaži mi” bila sam žedna za jačim orgazmom. Polako me odveo do striptiz štange koju je imao i zavezao mi ruke za nju. Bila sam trbuhom okrenuta brema štangi. Naredio mi je da si trljam pičku od nju i učinila sam to. Pasalo mi je i stenjala sam a on je sedeo na kauču i izvadio svoj kurac napolje. Kad sam videla njegov kurac od barem 30 cm uplašila sam se na trenutak ali htela sam ga, htela sam jak sex kao nikad. jak sex jebanje svrsavanjeOn reče “Hajde okreni dođi na ovu stranu štange da vidim tu lepu veliku guzu”. Učinija sam to i još uvek se trljala. Skoro sam svršila ali me je pdvezao i zgrabio. Molila sam ga da svršim ali nije mi dozvolio. Bila sam tako napaljena da nisam više mogla da izdrži. Primio si je kurac i glavići mi trljao pičku glavica, ja sam stenhala “ahhh aaa !! jebi me! molim te! nemogu više! aaa! “ali on je samo hladno glefao u mene i trljao pičku. Guzom sam se nabilala na njegov tvrgi kurac. Položio me na kauć na koji sam kleknula i stavija ruke na naslonjač. Snažno je zabio kurac duboko u mene, hladnokrvno i željno. Ja sam vrisnula i izvijaja sam se a on me je lupao po guzi. Nikad veči kurac nisam u sebe primila, moji sokovi su se cedilo po njegovom kurcu. Počeo ga je jako i grubo zabijati u mene, svaki put sve dublje. Vrištala sam prepuštena samo jemu. Pička mi je pulsirala i nisam više mogla da izdrži. Svršila sam vrištajući. Onda me pustio i odveo kući.

Posle te jebacine on se odselio i više ga stvarno nikada nisam videla.

Nema komentara:

Objavi komentar