petak, 9. rujna 2016.

EROTSKA ISPOVIJEST: Sex žurka koju nikada neću zaboraviti



Lana je naravno potrčala da me izgrli i izljubi dok su svi prisutni činimi se zatrenutak zaćutali i blenuli u mene. Nakon razmjene čestitki, poklona i želja, Lana me je povela do povećeg društva koje je već uveliko nazdravljalo sa čašama vina i viskija. Već nakon dve čaše dobrog belog vina bila sam opuštenija. Društvo na slavlju se lagano povećalo na 40ak osoba i svi su bili super raspoloženi. Ja sam se osećala zaista super jer sam upoznavala nove zanimljive ljude, povremeno ćaskala sa starim poznanicima i kolegama, a od svih sam redovno dobijala pohvale na račun svoje lepote. Žene su govorile da imam savršenu figuru i da one žele takve noge, dok su muškarci uglavnom zavideli mom mužu na tako lijepoj ženi. Negde oko ponoći bila sam sa Lanom koja me je zamolila da joj pomognem oko iznošenja rodjendanske torte. Sve je bilo kao na dječijim rodjendanima … svećice, pesma i Lana je ponovo bila u centru pažnje.

Tada mi je prišao on. Dok sam stajala pored šanka i sipala sebi novu čašu vina zamolio me za jednu čašu i za njega. Tu smo se upoznali i krenuo je razgovor. Odmah mi je stavio do znanja da je pričao sa Lanom o meni i da zna dosta toga o meni preko nje, ali da tako jednu zgodnu i lepu ženu nije mogao zamisliti. Kako sam već bila lagano pod dejstvom alkohola bila sam zaista opuštena, nisam ni slutila kuda vodi ova sex zurka. Neke njegove sledeće rečenice nisam ni upamtila, jer sam bila zauzeta skenarjući ga. Bio je zaista elegantan u bijoloj košulji bez kravate, i crnim pantalonama. Imao je široka ramena, jake ruke, a utisak je još pojačao zavrnuvši rukave do lakata. Zaista markantan čovek oštrih crta lica i tamne kose i očiju. Ubrzo je i Lana došla sa komadima torte za nas.

“Vidim da ste se upoznali …, šta kažeš jel dobra moja drugarica” – zagrlila ga je obesivši mu se o levo rame.
On se samo osmjehivao i pijuckao svoje vino dok me je skidao pogledom.
“Za njega ti kažu da je djavo u krevetu, samo da znaš” – obratila se meni. “Nisam probala seks sa njim, pošto smo mi zapravo rod, ali mnoge druge jesu …”

Verovatno bi Lana nastavila da priča da je nisam prekinula, sa komentarom da je pijana. Obe smo dosta popile, ali je ona izgleda dosta više od mene.
U masi je onda primetila nekog poznatog i brzo otrčala prema centru dnevnog boravka ponovo stavivši sebe u prvi plan. Kako sam se okrenula moj novi poznanik me dočekao na svoje ruke i pokušao da me poljubi. Uspjeo je u tome samo delimično, jer sam možda već naklon sekundu ustuknula.

“Jesi li lud, vidjeće nas neko …” – prošaptala sam pokušavajući da ga odgurnem od sebe i ujedno gledajući da li nas neko posmatra.
Ali na sreću svi su bili okupirani drugim dešavanjima.
“Hajdemo onda gore” – uhvatio me je za ruku i povukao ka stepenicama na sprat.

Za par sekundi samo bili gore … sami … tada me je ponovo poljubio i uzvratila sam mu. Srce je počelo da lupa, da se penje u grlo, a uzbudjenje da raste. Morala sam da ga usporim i ponovo prekinem. Ljubio se zaista dobro. Dok sam ja hvatala vazduh on je otvorio vrata od obližnje sobe, upalio svetlo i pozvao me unutra. Znala sam da zeli da me izjebe, ne mogu da kazem da ja nisam zelela sex sa njim te noci. Zelela sam da probam i da proverim te pornicarske glasine. Na moje oklijevalje ponovo me je uhvatio za ruku i praktično ugurao unutra. Bili smo sami u spavaćoj sobi sa velikim ležajem ispred kog se nalazio stočić naslonjen uza zid na kome je bilo veliko ogledalo. Na stočiću je bilo dosta šminke, a prepoznala sam i neke Lanine stvari pa sam zaključila da je to u strvari njena soba.

Seks u sobi moje drugarice
Počeo je strasno da me ljubi po vratu, dok je levom rukom prolazio kroz moju kosu, a desnu pokušavao ubaciti izmedju moje butine i haljine.
“Hej polako …” – rekla sam mu gotovo molećivim i tihim glasom.
“Kako polako kad si me napalila kao bika? Pogledaj … “. Malo se samo odaljio, raskopčao kaiš i šlic i izvadio svoju nabreklu veliku kitu. Ja sam stajala kao zakopana u mestu. Ispred mene je bio jedan zaista veliki kurac u punoj erekciji, kakve sam ja samo vidjala u porno filmovima.
“Hajde uzmi ga, znam da voliš i cezneš za kitom, nema potrebe da se praviš fina, Lana mi je pričala o tebi … Napraviću ja od tebe veću kurvu od nje.”

Nema komentara:

Objavi komentar