petak, 9. rujna 2016.

EROTSKA ISPOVIJEST: Jebanje ribe iz kraja, moja jebozovna komsinica




Jebanje ribe iz kraja, moja jebozovna komsinica
Svatko od nas je kao klinac imao tu fantaziju da jebe neku dobru ribu iz kraja, matorku ili vršnjakinja .. I kad god bi se našli u takvim situacijama, trcali bi do wc-a I zamišljali kako ih jašemo u svim pozama, hranimo kurcem, uzdisemo, plodimo … Pa nisam ni ja bio drugaciji od vas.
Znam da mi koza, nos, oci nikad nece zaboraviti komsinicu, o kojoj sam redovito mastao, I koja mi je pruzila sate zanimacije iu glavi, a I u kupaonici. Tako sam zarko htio je jebem, da sam drkao tri puta dnevno, za svaku pozu po jednom, zamisljajuci je do najstinijih detalja; kako stenje, kako me gleda, koliko mladeza ima, kako joj grudi izgledaju u mojim sakama, kako joj ostaje crveni trag na guzi od mojoh udaraca, pa kako zadrhti u ritmu mog jebanja, znoj koji se sliva preko njeog trbuha. Da dosta sam vremena provodio “kupajuci” se.Problem s tom komsinicom, I sto sam znao da cu ostati samo na pukom drkanju, jeste to sto sam znao da nemam sanse kod nje. Duga, crna, ravna kosa, tek do iznad guze, okruglo, dječje lice, prcast nos, koji samo da kazem obozavam, savrsena obla, mala guza, od majke prirode stvorena, jer znam da nije imala vremena da vježba.

Uzdah zbog velikih sisa
velike sise, sisetine
Ne prevelike grudi, ali koje iz svake majice hoce da izvire, I ponosito se pokazu cijelome svijetu. Ah da trenutak kad sam je vidio naget na okvir otvorenog prozora, pokusavajuci da dohvati stolicu, tik pored. Uporno se naginjala, iz sveg napora pokusavajuci prsticima zahvatiti njen gornji dio, nije ni primijetila, da je gledam, ne, ne nju, vec njene grudi. Probijale su se kroz bijeli pamuk, zenske varijante atlet majice, nabrekle bradavice, od jutarnjeg mraza, I povjetarca, disale su svez jutarnji zrak I mamile svaki moj uzdah, a sa svakim minutom, mamile moj kurac da izađe iz šorca. Kako se lagano sagela, I trzala da nekako dotakne onu stolicu, tako se majica opustila s njezinih ramena, otkrivajući gornji dio njezinih savršenih velikih sisa,
I ne nisu visile, I dalje su savrseno cvrsto stajale, prkosile gravitaciji, samo lagano ritajući se lijevo desno, s njezinim naglim pokretima. Razmisljao sam bas tad, kako moja sperma se slijeva niz njene bradavice, dok ih ona njezno mesi, I prstima kupi ostatke, da bi ih polizala. Razmisljao sam zasto je od mene starija 10 god I zasto se udaje I zasto ja moram ići na fax, necu, hocu da uzivam u ovom pejzazu, da ga ovekovecim na platnu, ali nisam ja dobar slikar, I sudbina se samnom tako igra. ..

Nastavak erotika i njena guza

Nema komentara:

Objavi komentar