Sastojci
BISKVIT :
3 kom jaja
12 žlica Šećera
1 vrećica Vanilin šećer
12 žlica ulja
12 žlica mlijea
12 žlica Glatkog brašna
1 vrećica Praška za pecivo
1. KREMA :
8 kom jabuka
2 vrećice Vanilin šećer
4 žlice šećera
1 žličica Cimeta mljevenog
2. KREMA:
1 l mlijeka
2 vrećice Pudinga vanilija
4 žlice Šećera
+
100 gr čokolade za kuhanje
100 gr nasjeckanih oraha.
3 kom jaja
12 žlica Šećera
1 vrećica Vanilin šećer
12 žlica ulja
12 žlica mlijea
12 žlica Glatkog brašna
1 vrećica Praška za pecivo
1. KREMA :
8 kom jabuka
2 vrećice Vanilin šećer
4 žlice šećera
1 žličica Cimeta mljevenog
2. KREMA:
1 l mlijeka
2 vrećice Pudinga vanilija
4 žlice Šećera
+
100 gr čokolade za kuhanje
100 gr nasjeckanih oraha.
Priprema
-
Biskvit:
Sve sastojke za biskvit izmiksati
Lim za pečenje namastiti, posuti brašnom, izliti smjesu za biskvit, poravnati žlicom, peći na 180 stupnjeva, dok ne porumeni. (Čačkalicom provjeravati da li je pečeno)
Pečeni biskvit ohladiti. -
1.Krema:
Jabuke oguliti i naribati, dodati šećer, vanili šećer i cimet.
Sastojke kuhati dok tekućina ne ispari.2. Krema :
Puding skuhati, kao uobičajeno.
Pola pudinga umiješati u prvu kremu.
-
Na biskvit staviti kremu sa jabukama, preko izliti puding.
Kada se malo ohladi, otopiti čokoladu i preliti preko kolača, ukrasiti sjeckanim orasima.
Izvor.coolinarika
-
Nema komentara:
Objavi komentar