nedjelja, 24. srpnja 2016.
Ako ste jedan od onih koji vole jesti piletinu, morate biti upoznati sa načinima njenog pripremanja. Naprimjer, piletina na roštilju obično daje poželjniju aromun od pečenja piletine.
Pečenje piletine na roštilju mopže biti ekstremno teško da to napravite kako treba a da vam ne zagori.
U nedavno postavljenom videu na Youtubu od Simona i Schustera, objašnjen je recept za pripremanje cijelog piletan na roštilju perfektno za samo 20 minuta i ova metoda je apsolutno genijalna i omogućit će vam da dobijete pile onakvo kakvog ga želite sbvaki put kad ga trebate ispeći.
Dan Churchill pokazuje svoj lični recept za pripremanje pileta na roštilju za samo 20 minuta a sve počinje od toga da pile iječete na pravi način. Uvrnite kičmu i izvadite je i tako ćete moći položiti pile ravno.
Ako to uradite kako treba, vaše pile bi trebalo izgledati kao da ga je pregazio kamion. Ali to je dobra stvar zato što će vam to unaprijediti proces pečenja. Churchill onda pravi specijalnu pastu od ulja i njegovih omiljenih začina koje voli staviti na pile.
Nakon što je pile gumirano i začinjeno, vrijeme je da se počne proces roštiljanja. On ga stavlja na roštilj i pušta da se koža na dnu osuši brzo i onda ga okrene i stavi poklopac na roštilj i ostavi pile da se ispeče.
Jednom kad vaše pile bude gotovo, možete ga posoliti i pobiberiti i posuti sokom od limuna kako bi pojačali aromu. Ako želite vidjeti recept uživo, pogledajte video ispod.
https://youtu.be/wKkH1lSHIlc
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar