četvrtak, 28. srpnja 2016.

Kokolada cheesecake




Sastojci
PODLOGA
250g digestive keksa
125g maslaca
KREMA
500g krem sira
350g Linolade Milk
100g Kokosova brašna Dolcela
60g šećera u prahu
DEKORACIJA
1 limeta
kokosovo brašno Dolcela

 

Priprema
1.

 Za podlogu:
Samljevene Digestive kekse stavite u zdjelu, dodajte maslac i rukama promješajte dok se smjesa ne sjedini.
Protisnite smjesu na dno kalupa od 20cm i stavite u hladnjak da se stisne dok radite kremu.
2.
Za kremu:
Mikserom pomiješajte krem sir, šećer u prahu, linoladu i kokos, zatim kremu ravnomjernu rasporedite po kalupu.
Ostavite tortu u hladnjaku minimalno 3 sata prije posluživanja.

3.
Za dekoraciju: 

Kokos u prahu prepržite na tavi bez ulja i njime ukrasite tortu.
Limetu narežite na ploške, a dio koji vam ostane iskoristite kako bi joj naribalu koricu koju možete iskoristiti za dodati još malo zelene boje na tortu :) !
Posluživanje
Odličan uz hladnu kavu ! 

Nema komentara:

Objavi komentar