utorak, 19. srpnja 2016.
Sastojci
500 g pilećih prsa
5-6 šnita slanine
2-3 češnjaka
1 šaka bosiljka
sol,papar,crvena paprika
1 pakovanje tjestenine po izboru
2 dl vrhnja za kuhanje
1 pakovanje cremoso jogurta
Priprema
1.
Piletinu nasjeckati na trakice i začiniti sa solju,paprom i malo crvene paprike,a slaninu na tanke šnite.Slaninu staviti u tavu i prepržiti da bude krckava,izvaditi je i ostaviti na ubrus da se upije masnoća.
2.
U međuvremenu staviti kuhati tjesteninu koju volite kod mene je danas fioli.
3.
U tavu dodati malu ulja i prepržiti piletinu,kad je dobila lijepu boju i zapekla se dodati češnjak,lagano promješati i dodati nasjeckani bosiljak.
4.
Kad se tjestenina skuhala ocjediti je i prebaciti u tavu sa mesom,lagano sve izmješati i dodati malo vrhnja za kuhanje,pustiti da lagano prokrčka i ugasiti.
5.
Na kraju umješati cremoso jogurt,posuti sa pečenom slaninom i ostatkom bosiljka i uživati
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar