četvrtak, 30. lipnja 2016.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30 JUNI 2016




OVAN Posao: Desiće se da vam novčani prilivi znatno porastu. Računajte da vam saradnja sa jednom Ribom izuzetno prija. Ljubav: Volite da vodite glavnu riječ u partnerskim odnosima ovaj put. Ne posustajete u svojim namjerama. Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.     

 BIK Posao: Volite svoj posao i ne pada vam teško ono na čemu ste trenutno i angažovani. Očekujte povišicu ovaj put. Ljubav: Ne želite da se spuštate pred partnerom, jer uviđate mnogo bolja rješenja za neko vrijeme. Vodite se svojim ubjeđenjima. Zdravlje: Povremena nervoza.    
  
BLIZANCI Posao: Volite da dominirate ovaj put bez izuzetka. Imate mnogo više elana kroz rad koji možete da očekujete u narednom periodu. Ljubav: Partner se bavi svojim stvarima i nema namjeru da se dezavuiše i vašim trenutnim problemima. Možda ovaj put ostajete uskraćeni za emociju koju ste čekali. Zdravlje: Solidno, ovaj put.      

RAK Posao: Nije na odmet da se posvetite više svemu što ste propustili u narednom periodu. Imate mogućnost da stabilno riješite neke lične probleme. Ljubav: Možda ste skloni radikalnim promjenama u svom emotivnom životu koji vas ne ispunjava u posljednje vrijeme. Budite dovoljno strpljivi. Zdravlje: Odmarajte se.     

 LAV Posao: Priča koju trenutno imate je nešto mnogo bolja situacija u kojoj ste se našli. Volite dodatne izazove pa se tako I ponašate. Ništa vam ne predstavlja veći problem ovaj put. Ljubav: Ne žalite se na trenutnu emotivnu situaciju, koliko se možete povući u sebe I meditirati u toku dana. Zdravlje: Ne žalite se previše na svoje zdravlje.    

 
DJEVICA Posao: Ponekad ste na većem rastojanju od sreće koju očekujete. Moguće da će se nešto jako loše desiti ukoliko ne budete učestvovali u svom ličnom razvoju. Ljubav: Morate da se strpite. Partner je neumoljiv u svojim namjerama pa se povinujte u trenutnoj situaciji koja vam se protežira. Zdravlje: Moguća hipohondrija.      

 VAGA Posao: Možete se nadati boljoj soluciji koju možete materijalizovati sa novim ugovorom koji morate da potpišete ukoliko želite da budete na boljoj poziciji. Ljubav: Ukoliko se zaljubljeni u jednu Djevicu, slijedi vam prijatno iznenađenje na koje ste već duže vrijeme spremni. Zdravlje: Nesanica.       
ŠKORPIJA Posao: Pokušaj da se protežiraju vaše ideje je nešto jako specifično u vašem slučaju. Možda budete unapređeni za neko vrijeme. Ljubav: Koliko vam je bitan taj neko pored vas, toliko ste sami spremni da podržite partnera I vezu u kojoj ste trenutno. Zdravlje: Glavobolja. 

 STRIJELAC Posao: Morate da se pripremite za nešto više, ukoliko želite mnogo bolje za sebe. Ukoliko vam se otvori polje inostranstva morate da budete spremni za tako nešto. Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni. Neke teme ste odavno započeli pa sada trenutno radite na emotivnom finišu. Zdravlje: Imate dosta dobru situaciju.     

   
JARAC Posao: Pokušaj da se nešto više skocka trenutno nije uspio u većoj mjeri koliko će biti u narednom periodu. Pokazaće se isuviše ispravno ako na vrijeme uočite neke greške. Ljubav: Povlađujete se drugoj strani I ne morate da se žrtvujete u većoj mjeri već se ponekad bavite više sobom. Zdravlje: Povremena glavobolja.       

VODOLIJA Posao: Ukoliko ste spremni na saradnju sa osobom koja vam je obećavala mnogo toga ne pokušavajte da se izvučete iz svega bez većeg angažovanja i novčanog priliva. Ljubav: Bićete u skladu sa partnerom ukoliko se uklopite u ambijent koji vam nudi druga strana. Prihvatite novi izazov. Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.      

 RIBE Posao: Ukoliko ste usko vezani za posao sa klijentima imaćete dosta posla u toku dana. Nije na odmet da pravite češće kraće pauze. Ljubav: Navikli ste na odličan tretman od voljene osobe, pa ćete htjeti tako nešto I ovaj put. Zdravlje: Obratite se što prije stomatologu.
 

Nema komentara:

Objavi komentar