nedjelja, 12. lipnja 2016.
Sastojci
2 orade
1 limun
2 žlice sjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
3 žlice maslinovog ulja
1 žlica soli
5 krumpira
2 mrkve
1 luk
Priprema
1.
U maslinovo ulje nasjeckajte češnjak i peršin, istisnite sok limuna i dodajte sol, sve skupa umutite pjenjačom i prelijte preko ribe i ostavite 1h tako napacanu.
2.
Krumpir ogulite i narežite na četvrtine, mrkvu na kolutiče. Ubacite u vodu i posolite i pustite za se pojavi pjena, zatim procjedite i stavite u keramicku posudu.
3.
Na mrkvu i krumpir stavite narezani luk
4.
Na sve to stavite oradu i izlijte marinadu po krumpiru i mrkvi
5.
Stavite peći na 45 min u pečnicu na 180 stupnjeva
Izvor:Coolinarika
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar