subota, 2. srpnja 2016.
Sastojci
Potrebno je:
12 kriški hleba
(odredite količinu koja vama odgovara)
300 g domaćeg kravljeg sira
150 g kačkavalja
3 jajeta
2 kašike ljutog ajvara
150 g suhomesnatog
origano
Priprema
1
Ovo sam nazvala večera na brzinu, iz razloga što je moj sin, kasno uveče, došao sa drugom i rekao mi je: " Mama, možeš li da nam spremiš nešto za večeru, ali na brzinu, jer imamo mnogo da radimo ". Tako su nastali ovi sendviči, sa sastojcima koji su se zatekli u frižideru.
2
U dublju posudu staviti sir, pa ga viljuškom dobro izmrviti, ili ga krupno narendajte. Dodati tri jaja, Sjediniti viljuškom, pa krupno narendati kačkavalj. Suhomesnato (šta imate) iseckati na kockice, pa dodati u smesu sa jajima i sirom. Ubaciti ajvar i origano (stavite još začina koje volite) i dobro promešati. So nisam stavljala, zato što je sir bio slan.
3
Rernu uključiti da se zagreje, na 180 C. Hleb poređati u pleh, preko pek papira. Na svako parče hleba obilno naneti fil. Staviti da se zapeče, oko, 15 minuta. Poslužiti toplo.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar