nedjelja, 1. svibnja 2016.

Odjevene gljive/fingerfood

Sastojci

  
20kom šampinjona
200g ricotte
1žlica maslinovog ulja
po 1/2žličice nasjeckanog vlasca i bosiljka
1 češanj češnjaka
150g tanko narezane pancete
čačakalice

Priprema
1.
Operite gljive paa ih iscijedite okrenutim klobucima.
Napravite nadjev:
U zdjelu dodajte ricottu ,zlicu maslinovog ulja ,sol,papar ,naribani cesnjak,nasjeckani vlasac i bosiljak.Osim bosiljka jako je fino i sa timijanom ili origanom vi izaberite po ukusu.Sve dobro izradite da se poveze.
Nadjenite gljive foino pritiskajuci da se sve zaljepi.
2.
Nadjevene gljive omotajte pancetom pricvrstite cackalicom.
Pecite u zagrijanoj pecnici na 180C/20min.
3.
Servirajte toplo ili hladno ,meni je bolje hladno .
Posluživanje

Izvor:Coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar