utorak, 3. svibnja 2016.

Punjena pohana piletina






Odličan ručak za malo vremena

Sastojci  5 osoba

5 pilećih/purećih odrezaka
1 žlica senfa
3 srednje velika kisela krastavca
2 tvrdo kuhana jaja
5 feta šunke
5 feta dimljenog sira (ili nekog drugog topljivog)
vegeta
sol
krušne mrvice-količina po potrebi
1 jaje

brašno-količina po potrebi

Priprema
1.
Odreske namazati senfom, posuti vegetom i soli.
Na svaki odrezak staviti jednu fetu salame i sira, a količinu jaja i krastavaca rasporediti ravnomjerno po odrescima.
Presaviti odreske, dobro ih umočiti u brašno, zatim u jaje, te u krušne mrvice.
2.
Pohovati na zagrijanom ulju dok odrezak ne dobije zlatno-žućkastu boju.

Posluživanje

Izvor:Coolinarika

Nema komentara:

Objavi komentar