utorak, 3. svibnja 2016.
Odličan ručak za malo vremena
Sastojci 5 osoba
5 pilećih/purećih odrezaka
1 žlica senfa
3 srednje velika kisela krastavca
2 tvrdo kuhana jaja
5 feta šunke
5 feta dimljenog sira (ili nekog drugog topljivog)
vegeta
sol
krušne mrvice-količina po potrebi
1 jaje
brašno-količina po potrebi
Priprema
1.
Odreske namazati senfom, posuti vegetom i soli.
Na svaki odrezak staviti jednu fetu salame i sira, a količinu jaja i krastavaca rasporediti ravnomjerno po odrescima.
Presaviti odreske, dobro ih umočiti u brašno, zatim u jaje, te u krušne mrvice.
2.
Pohovati na zagrijanom ulju dok odrezak ne dobije zlatno-žućkastu boju.
Posluživanje
Izvor:Coolinarika
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar